Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

LycCkKKAa!

Publicerad 2011-06-30 20:42:33 i Resor & Äventyr,


Jag, Dea och Fanny har bokat resa till Kreta idag, till samma ställe (Platanias) som vi var förra året. Inte samma hotell dock, utan ett mycket bättre → Santa Helena (som var vårt grannhotell ifjol, vi var ju och snyltade på deras pool, syns i bilderna dag 7). Rekordbilligt blev resan och jag är så löjligt lycklig och har varit det hela dagen. Längtar som en galning!Här finner ni bilder från Kreta-10
DAG 1DAG 2DAG 3DAG 4DAG 5DAG 6DAG 7DAG 8

Vardagar

Publicerad 2011-06-29 23:02:53 i Vardag,

Jag blev ofrivilligt ledig från jobbet denna vecka. Damn! Det var bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa utav situationen. Alexander har gjort mig sällskap, så jag klagar inte. Vi har lapat så mycket sol att Alexander fick en grisrosa ton på sitt stackars skinn. Puss på dej grisen! Vi har även hunnit vara ner till hamnen och druckit cider och ätit glass på Arken. Det är allt bra ljuvligt med sommar!

Jag skjutsade hem Alexander tidigare idag, och ikväll har jag och Dea varit hos Fanny och spanat in  lite Greklandsresor. Det blir högst troligen en vecka i Kreta (igeeen) i början av augusti. I CANT WAIT!!!

h

Het_Alexander_88 @ Arken

Bröllop 25.6-11

Publicerad 2011-06-29 22:18:42 i Vardag,

Midsommardagen vare här. Vid 12-tiden på dagen brummade vi iväg från Replot med PURMO som destination. Ann-Britt och min morbror Ove gifte sig dagen till ära. Jag fullkomligt älskar bröllop. Allt är så fint, och så blir jag sådär töntigt blödig och börjar gråta åt fina tal och all kärlek som susar omkring i luften. Trots lite regn och åska så var dagen alldeles finfin! Och kolla klänningen förresten, hur underbar är inte den??!

Bröllopsfesten slutade inte förrän sent på natten. Sista bilden knäppte jag dock redan 22-tiden.. Så tyvärr har jag inga bilder från när vi drack några glas för mycket och dansade tills fötterna inte orkade mer.


All lycka i världen åt brudparet ♥

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv