Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

MIDSOMMAAR!

Publicerad 2007-06-22 15:33:53 i Vardag,


ey allihopa, det är midsommar nu och solen skiner för allt i världen!
hoppas alla får en bra midsommar.
själv pyser man med några människor till en villa en bit bort och har det mys, hihi.


HA DET BRA!

sara


image21

midsommar

Publicerad 2007-06-21 22:17:47 i Vardag,

image19

Såhär vill jag se ut på midsommar:

- Förklädesklänning, forever21.com
- Diadem, forever21.com
- Solglasögon, forever21.com
- Kuvertväska, forever21.com
- Armband, forever21.com
- Skor, skopunkten.com

GE MIG NÅGON!
iofs har jag sytt en svart klänning
idag av någon slags klänning som legat i garderoben ett bra tag nu,
riktigt nöjd med min klänning. får se sedan vad den matchas
men för roligt.

____________________________________________________


21.6 (idag) - vaknade upp ca 12 idag, telefonen ringde och personen som anlitat mej från Arbetspoolen ringde och gav återbud eftersom hennes etta barn föll på att bli sjuk. Då var jag helt plötsligt sysslolös för dagen så därför satte jag mej ner med mina papper från SYI, jag har iallafall bestämt mej för att ta emot studieplatsen på frisör, ska se om ja trivs där, om inte pyser jag till gymnasiet, sådeså.
hjälpte mamma att städa lite idag också, sen drog hela min familj till Sexsjö med husbilen och fira midsommar, och mej lämnade de hemma med ynka 20? för att överleva heljen, typ. får se hur det går. vilken utmaning! för övrigt har jag sytt en klänning idag (som jag nämnde) av en svart gammal klänning som legat och skräpat i garderoben, jag är ytterst nöjd mej slutresultatet och har bestämt att ha på mej klänningen imorgon.
(hmffr .. datorn tjuter något förbannat nu för tiden. får snacka med pappa om det senare när de kommer hem från den lilla husbilssemestern.)
jag hoppas på en dundertoppensuperüberbra kväll imorgon, bara man firar med rätt människor antar jag att det blir vad man gör det till, iofs blir det väl de ändå, men iallafall.
(nehe, högtalarna till datorn fungerar inte heller, grrrejt!)


HEJDÅ , tack för mig.
sara - busunge

villa, film osv ..

Publicerad 2007-06-20 22:58:29 i Vardag,

onsdag idag, herregud vad tiden springen iväg. jag har iaf spenderat tiden med alexander. sådeså

17.6 - alex kom till mej ungefär 5, vi gjorde inte så mycket, tittade på bilder och film och duschade. myskväll

18.6 - alex mamma hämtade oss från replot så for vi till solf. vi tittade på What Women Want, haha kul film! kan inte komma ihåg så mycket annat vi gjorde, kramades kanske?

19.6 - vaknade, kramades, gick till Axet för att köpa mat. sen vi for ti alex (familjs) villa i Sundom, bara han och jag. vi satt på bryggan, pratade och åt godis. sen grllade vi piroger och pommes frites (GRILLADE!!), haha intressant mat, verkligen. nåja, eldade bastu, grillade marshmallows, roligt! badade bastu, så varmt och mysit. kramades, sen sova.

20.6 (idag) - vaknade, gosades i "sängen" en stund, somnade om sen. vaknade av att alex telefon ringde, det var alex mamma. nåja, sen steg vi upp, åt frukost och läste Kalle Anka. haha. städade och sen tillbaka hem till alex. vi tittade på film (The Hills Have Eyes), helt ok film. alexande e söt. sen kom mamma efter mej, kom hem ca 10. städade lite i rummet, satt mej här. och javisst här är jag ännu.


jag skall jobba imorgon, från Arbetspoolen. klockan 1. HOPPAS PÅ SOL IMORGON!


image113

TACK , pusshej. sara

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv