Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Onsdag

Publicerad 2012-02-29 17:53:08 i Vardag,


Hejdäär! Sitter som bäst i sängen, som för övrigt är ganska tom eftersom jag slängde ut allt på balkongen när jag städade. Japp, ni hörde rätt! Idag har jag städat mitt rum. Eftersom jag i brist på tid inte hunnit städa det ordentligt sen typ.. Jul (?) så var det nog så dags nu. Visserligen har jag aldrig särskilt råddigt, eftersom jag vantrivs i stök. Men dammigt var det, och för att inte tala om klädhögen som uppenbarat sig.

I övrigt då? Jag är ledig idag, och imorgon också för den delen. Och så är jag svinhungrig men antibiotikan jag knaprar i mig gör att jag mår illa. Konstant!

Idag har jag rakt hår och grön ögon-makeup (det kan man skymta på översta bilden). Jag brukar inte köra på grönt alltför ofta, men jag håller fortfarande på att utforska min viva la diva-palett. Så förbannat roligt!

Härmed förklarar jag krig!

Publicerad 2012-02-27 21:59:58 i Vardag,

Dagens saldo:
  • Jobb 6,25 timmar.
  • Ett akut tandläkarbesök
  • Storshopping på apoteket med direktiv från tandläkaren; två antibiotikakurer, mjölksyretabletter (pga av antibiotikan), sjuhelvetes massa burana och munhålelösning (aka Corsodyl)
  • Outhärdig tandvärk
  • Hunger

 

Det jag fann lite knepigt är att antibiotikan så måste man ta på tom mage. Det vill säga, jag får inte äta på två timmar innan jag tar tabletterna, och ej heller en timme efter. Och tabletterna ska tas tre gånger dagligen. Morgon, middag, kväll.. Och två timmar efter att jag tagit antibiotikan skall jag ta mjölksyretabletterna, för dom får man inte ta samtidigt. Nånstans däremellan allt detta tar jag också burana, ifall tandvärken infinner sig. Fattar ni hur detta rubbar allt? Jag har nämligen inte några regelbundna mattider, knappt regelbundna arbetstider. Och JAG (virrpannan själv) skall komma ihåg att ta 8 tabletter (exkl. burana) dagligen. Sounds like a heltidsjobb to me...

 

Men jävlar anamma om inte visdomstanden kapitulerar nu..

 

 

Söndag

Publicerad 2012-02-26 16:46:02 i Vardag,


När jag steg upp imorse hoppade jag i kläderna och for iväg till Dammbrunnen. Visdomstanden har spökat de senaste dagarna (jag såg ut som en hamster när jag vaknade igår, av min högerkind att döma) så jag tyckte det var dags för att tandläkarbesök. Akuten är tydligen jävligt full om söndagarna. När jag suttit i 1½ timme och de kallat in två patienter fick jag nog. Det var fortfarande tio pers före mig i kön. Så jag lämnade kölappen och gick därifrån. Slängde in två burana och for och våldgästade herr Frank och herr Seppelin som nyss vaknat som nyligen vaknat hemma hos den förstnämnda.

På eftermiddagen for vi två bilar ut till Jannes Saloon på kaffe. Ack så vackert väder det var! Jag känner vår i luften idag, och det är ju inte fy skam det.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv