Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Min bebis <3

Publicerad 2010-09-30 22:05:18 i Vardag,

Min bebis, alltså min dator, hade lite problem här för några dagar sedan. Den hade blivit otroligt slö, mailen fuckade up sig osvosv.. Igår var jag till Alexander (läs: datanörden), han agerade datanörd i 3 hela timmar. Jag lärde mig vad defragmentering är och lite sånt. Himla snällt av honom att fixa min (vad han kallade för) skrothög! Min externa hårddisk fuckade up sig i måndags förresten.. Den reagerar inte med datorn och jag är lite i panik. Alla mina bilder och videoklipp finns där.. Studentfoton, kretafoton.. ALLT! Jag lämnade hårddisken där, så skulle Alexander se vad han kunde göra.

Min mail förresten! Den är tillbaka. Tog kontakt med solution center och svarade på några frågor och shit så de kunde förstå att jag var ägaren till kontot. Så jag fick återställa lösenordet! Det är en sådan himla lättnad. Bara detdär med hårddisken fixar sig så är allt bra.

Dagens outfit x2

Publicerad 2010-09-30 21:50:07 i Vardag,

Såhär har jag sett ut idag. Outfiten på första bilden hade jag i jobbet, den andra hade jag på mig när jag städade. Lägg märke till mina utomordentligt snygga flipflops på andra bilden. De är morgontofflor, som att gå på bomull <3 Sen satt jag och funderade på hur jag kan bli så himla snygg hela tiden.. Det är nog en talang jag har! Och om ni undrar varför det är så stökigt när jag sa att jag städade, så är det för att hela hallen är full av grejer som skall till loppis. Min garderob var full av crap.. Nu är hela hallen fullt av crap istället!

Viktiga saker jag lärt mig genom att lyssna på X3M idag:

Publicerad 2010-09-30 19:30:41 i Vardag,

  • Världens näst största hambugarkedja Burger King kommer till Finland, och det gör även Hooters. "Delightfully tacky, yet unrefined". Undrar om servitriserna på Hooters kommer gå klädda i lysande orangea hotpants och vit tanktop här också?
  • Nästa sommar kommer det hållas en endags rockfestival vid namn Rocklandia på Vasklot (@Wasalandia). Det är en familjefestival och kommer således anpassas därefter. Det skall finnas något för alla i familjen.
  • Fasanerna är inte en naturlig del av naturen i Finland. De blev utplanterade i oktober år 1901 av ingen mindre än Karl Fazer.
  • Dejtar man en kille får man inte klämma honom mellan benen förrän efter en månad, alternativt när man är hem hos honom, eller ni är hemma hos dig. Och det är strängt förbjudet att göra detta på krogen, för det anses som vulgärt.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv