Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Publicerad 2012-08-30 21:59:12 i Vardag,

Imorgon får jag vara ledig, för första gången på evigheter. Jag har en jävla massa "borde-göra"-grejer som väntar. Typ städa rummet, börja på med skolarbeten osv.. Men det får vänta ett tag till! Imorgon ska jag åka båt. Jag har väntat på detta hela sommaren. Helt löjligt förresten att jag bor ute i skärgården och inte åkt båt en enda gång i sommar, för när jag åkte hem med silja från Stockholm tidigare i sommar räknas liksom inte. Inte heller när jag flängde runt på en stor uppblåsbar sak efter en båt i Spanien (jäävligt roligt var det dock). Sara älskar att åka båt. Att väderprognosen för morgondagen är invaderad av stora regndroppar skiter jag i. Jag ska åka båt.
 
Nu har jag härmed skrivit ett helt inlägg om att åka båt. Så inspirerande.. Varsågoda!

Onsdag

Publicerad 2012-08-29 21:35:00 i Frisörrelaterat,

Skoldag 3/3 denna vecka avklarad. Både igår och idag har vi haft kundarbete, men igår hade vi bara EN endaste kund på hela dagen så vi satt och övade långhårskamningar på dockhuvuden. Hann inte göra min färdig men på bilden ovan så ser vi det jag hann åstadkomma. Sen lärde jag mig också att fläta flätor med fem svansar (skitsvårt för övrigt), göra frisyrer i stil med dethääääär samt göra lagda vågor med än annan teknik. Riktigt tjohejsan! 
 
Idag hade vi desto fler kunder. Jag hade en klipp+slingor och en klipp. Det flöt på bra utan diverse komplikationer. Men jävlar vad trött jag var efteråt! Kom hem, landade i sängen och började storböla for no reason at all, bara sådär liksom.. På tal om trött då alltså! :o Somnade snabbt som tusan och ganska exakt 32 minuter senare var jag som en ny människa :)

Måndag

Publicerad 2012-08-27 20:47:13 i Frisörrelaterat,

Måndag innebär skoldag. Idag gick vi igenom nya INOA och nya Hi Richesse och Richesse de Diacolor. Vi fick också lära oss några nya slingtekniker och fick sedan öva detta parvis på dockhuvuden. Riktigt skoj! Jag och Linda hade ett trevligt projekt pågång med lite förblekta slingor, lite lila, lite candy blond och sånt. Vi blev inte helt färdiga idag, men jag tänkte jag kunde visa er resultatet imorgon.
 
Jag vaknade lite på fel sida idag, så mitt humör var inte riktigt på topp. Och sen när jag alltid får huvudvärk (av okänd anledning) på eftermiddagarna i skolan, så blir jag ännu mer bitter. Jag hävde nog ur mig ett och annat svärord idag, så jag lär nog hamna i helvetet hur jag än bär mig åt. Sen att köra hem i värsta rusningstrafiken när hela världen känns som en karusell och man är på gränsen att se smågubbar känns inte särskilt tryggt.
 
Ramlade ihop på soffan så fort jag kom hem. Sov, och sov, och sov och sov.. Jag är slut som människa idag. Jag har haft två(!!!!!!) lediga dagar de senaste 3,5 veckorna. Resten av dagarna har jag spenderat i skolan eller på jobbet. Det känns kan jag säga, överallt.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv