Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Måndag

Publicerad 2010-08-30 16:44:47 i Vardag,

Idag var jag första dagen på nya jobbet @ Skolfoto Norden! Det var en riktigt bra första dag. Nu ska jag powernappa och sedan dra mig till gymmet.

Jag återkommer senare!

Hej lördag!

Publicerad 2010-08-28 14:19:32 i Vardag,

Om sisådär en timme skall jag börja dra mig mot jobbet såhär villaavslutningen till ära. Jag har inget emot det, eftersom ingen verkar ha några skojiga planer för kvällen. Då man kan lika gärna jobba och tjäna lite extra cash!

Igår var jag hem till Janine. Det bjöds på kaffe (limsa) och tårta eftersom Janine fyllt hela 19 år. Vi tänkte ta en krogrunda, men vi hade på känn att det var rätt lite folk ute. Så vi (jag, Janine, Christine och Joanna) satte oss i bilen med Joanna bakom ratten. Det var ingen kö till fontana, och ingen kö till ollis. Så vi snurrade ett par varv innan vi bestämde oss för att äta hamburgare. Och efter det var kvällen slut! Skönt med en lugn kväll : )

Ha en kick-ass villaavslutning

Testamente

Publicerad 2010-08-26 22:47:40 i Vardag,

Jag och Elin kör ut från citymarket-parkeringen och jag ropar några fula ord för mig själv (åt folk som kör som gamla kärringar utan glasögon)

Elin: Alltså.. När ska man skriv sitt testamente?
Jag: Öhh?! Nå typ när man e döende, eller när man vill?
Elin: Men typ tänk om man dör knall fall, bara sådär.. Då har man ju inge testamente, åså vet ingen hur man vill att ens begravning ska va.
Jag: Jaa.. Man kan väl skriv e när man vill?
Elin: Jahaa!! *lycklig* Men då ska ja gör de idag!
Jag: ....Fniss fniss

Nu såhär i efterhand undrar jag varför hon tog upp ämnet. Är det verkligen så skrämmande att sitta på med mig när jag kör?Jag, mami och Elin sitter i vardagsrummet och pratar.


Jag: Haha mamma, Elin ska skriv sitt testamente idag.
Mamma(åt Elin): Vad har du som e värt nått? Hamsterburen?

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv