Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Hmm?

Publicerad 2010-04-30 17:08:20 i Vardag,

Min familj är något knepig. Jag tror att dom är jätte avundsjuka för att jag skall åka till Kreta och leva loppan i värmen. Anledningen till att jag tror det? Jo, gång på gång har Elin frågat mig "sara, va ska du gör i helgen?" och varje gång har jag svarat "elin, jag skall till Kreta". Okej om det händer typ 2-3 gånger men nu har hon frågat det ungefär 317 gånger. Och igår då, mamma frågade mig "jaha, vad har ni tänkt gör i helgen då?" (Ni= jag och Andreas). Jag tittade menande på mamma. Hon förstod ingenting. Grejen är den att hon och pappa + deas föräldrar skall skjutsa oss ner till Helsingfors ikväll/inatt. Jag sa "mamma, jag skall till Kreta". Hon brast ut i skratt, "hehehe ojdå, nemen oj.. Jag hade glömt bort att det är pga av er som vi skall köra ner till Hesa".

Vad sjutton är det med dom? Jag är hundra på att dom kommer duka fram min tallrik på middagsbordet varenda eviga dag under veckan som jag är borta. Och min mor kommer säkert ringa varje dag från jobbet för att fråga mig om jag kan gå ner och titta om hon glömt i strykhjärnet innan hon for till jobbet.

Förberedelser..

Publicerad 2010-04-30 16:14:53 i Vardag,

Ni kanske tror att jag varit så upptagen med att förbereda mig inför resan dehär två senaste dagarna och därför inte hunnit blogga. Men då tror ni fel, det är nämligen så att Andreas varit här. Jag har inte packat ett dugg.

Har sprungit på stan idag med lillasyster, bl.a. fick jag med mig ett par bikinitrosor och lösögonfransar. Var även in till buss-/tågstation och fixade ett studiekort. Körde även förbi Andreas på hemvägen, för att säga hejdå. Pusspuss!

Dea ringde mig när jag var påväg hem

Dea: Hej, alltså vet du vem som ska va i Kreta då vi e där?
Jag: Öuh näe? (Pratar jättekonstigt eftersom de ekar i min telefon så jag hör mig själv?)
Dea: Vblien.. blö blö?
Jag: VA?! Va sa du? Vilén?
Dea: Jaa, alltså jaa!
Jag: Va sa du? Alltså säg igen, jag hör ingenting?
Dea: Kissie..
Jag: Öhhh, ska kissie va i Kreta då vi e där?

Och visst var det så. Elin tyckte givetvis jag skulle fota henne. Det tyckte inte jag. Däremot skall jag be henne signera min röv.. Eller inte!

Tisdag?

Publicerad 2010-04-27 20:09:08 i Vardag,

Är det ens tisdag idag? Jag har ingen koll längre, herregud! Anyway, börjar så småningom må bättre. Idag vaknade jag med undertemp (35,5), och nu står termometern stadigt på 37, och jag är relativt pigg. Så snart är jag fit for fight igen :D

Man kanske borde börja packa snart, jag har tre punkter på min packningslista. Tror ni jag behöver något annat än:
  1. Bikini
  2. Pengar
  3. Klackar?
Nä, alltså jag är sjukt dålig på att packa.. Brukar dra med mig halva garderoben när jag drar iväg till Andreas. Så himla onödigt. Och NU måste jag ju välja med omsorg, eftersom bagaget inte får väga mer än 20 kg. Hur skall nu detta lyckas? Har åtminståne 13 par skor jag skulle vilja ha med, det GÅR väl att mimimera antalet till 10.. Men redan dom tillsammans väger väl ca 682435 kg. Aja, får se hur det går. Fast det är värt att nämnas att jag en gång faktiskt packat ner kläder för en hel vecka i denna lilla skokartong. Åkte till Tyskland med papi. Ja, ni ser ju själva! Dock var krävdes det mer tankeverksamhet än när det kommer till kärnfysik. Fick noggrant göra upp outfits, dag för dag! Och jag lyckades..

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv