Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Dilemma

Publicerad 2009-10-30 13:44:23 i Vardag,

Vad gör man när man är arg, men inte riktigt vet varför?

Jobbigt läge.

Torsdagsbravader

Publicerad 2009-10-29 21:25:08 i Vardag,

Det har nog inte varit min dag idag. Var nära till gråt ett flertal gånger under dagen, men har nog ingen vettigare förklaring än att jag vaknat upp på fel sida imorse. Jag hade bilteori efter skolan, vilket betyder låååång dag. Men som grädden på moset så har papi farit iväg till Tyskland och mami slutade först kl halv 9, så jag slapp inte hem på något vänster. Jag löste problemet med att ta bussen in till stan, möta upp Alex och gå hem till honom. Vi satt mest och fnissade åt youtubeklipp och drack mjölk.

I varje fall så är jag hemma nu, i egen säng, invirad i eget duntäcke. Hilmakissen ligger brevid mig och spinner högt.. Det känns tryggt!

Jag märkte just en sak som jag fann ytterst underhållande. Jag hade fått en facebook-inbjudan och höll på att dö av garv. Måste bara påpeka att jag stigit in i denna byggnad endast ett fåtal gånger, och alla gånger mot min vilja. Det har helt enkelt varit för kallt utomhus, jag hade liksom inget val.. Så nej! Jag saknar nog inte Karperö grillin. Men tycker synd om dem som brukar gå dit på julafton och beställa en portion pommer frites. Pooor you!

FRÅGETECKEN

Lycka är

Publicerad 2009-10-28 21:30:02 i Vardag,

Lycka är när man inser att man har en Ben&Jerrys Chocolate Fudge Bownie liggandes i frysen. Man blir så lycklig att man vill skutta några gånger högt upp i luften och köra ett Ronja Rövardotter-skrik. Ren och skär lycka.

Lars Winnerbäck och Ben&Jerrys är ingredienserna för en lyckad onsdag.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv