Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

#DRESSGATE #MINDFUCKDELUXE

Publicerad 2015-02-27 23:09:00 i Vardag,

 
Okej. Typ årets mediasnackis. Jag känner mig tvungen att ta detta på tal, detta är något utöver det vanliga. JAG ser klänningen som vit och guld. DEN ÄR vit och guld. När jag vaknade imorse såg jag detta. Fancy klänning, i vitt och guld. Niklas tyckte också att klännigen helt klart var vit och guld, klart som korvspad det. Nu har jag jobbat i 6 timmar, kommit hem och bytt till pyjamas. Bara så ni vet så är klänningen fortfarande vit och guld. Same old, same old.
 
Jag finner detta fenomen ytterst fascinerande, vill liksom förstå mig på. Allt var fridens och fröjdens, rainbows and sunshine osv.. UNTIL.. Jag googlade lite och fann denna bild. ↓ Jag tyckte den var lite smårolig sådär, och visade den åt Jyrran och Niklas som satt och zippade på varsin whiskey och spelade NHL. Dom hade ett good laugh och jag fattade inte riktigt grejen.
 
DOM BÅDA SER NU ALLA BILDER PÅ KLÄNNINGEN I BLÅ OCH SVART. Herre min hatt, what is happening? Niklas och Jyrran anser nu att klänningen är blå och svart. Hur är detta ens möjligt? Jag undrar om det här har något med whiskeyn att göra. Jag trodde att dom drev med mig, dom trodde att jag drev med dom. Ljudnivån här i lägenheten sköt till ungefär trehundrasjuttiofem decibel. Niklas och Jyri skrek som två små tösabitar och studsade på stället som om dom vunnit varsin miljon på lotto, totalt mindfuckade.  Jag kan köpa att en del ser klänningen som vit/guld, och en annan skara ser den blå/svart. Fine. MEN att samma par ögon mittiallt ser raka motsatsen. EXPLAIN THAT TO ME. 
 
Jag tror jag behöver en whiskey.
 

" When one has tasted watermelon he knows what the angels eat. "

Publicerad 2015-02-24 11:41:38 i Vardag,

Mark Twain har koll på läget, kan vi ju konstatera. Jag åt änglakost(↑) till "frukost" idag. Av någon anledning är det min frukost som blir offer för kameran, och jag lovar att jag har en bra förklaring. Det är för att det är ungefär enda tiden på dygnet som det är så pass ljust ute att det går att fota inomhus, och då måste man ju fota det som finns framför en. I mitt fall då frukosten. Kanske borde börja slänga in en och annan #självis. (← Haha, jag får lätta allergisymptom av låten..)
 
Idag ska jag till my hoods. Jag har jobbat i stan nu i över två veckor, men idag blir det jobb i hemtrakterna. Det är ju gött med variation. Jag börjar jobbet först kl 17, men före det tänkte jag göra livet lite go'are för lillasyster med avkomma (läs: Elin och Selma).
 

Inleda båtsäsongen?

Publicerad 2015-02-23 19:50:40 i Vardag,

Alltså. Är det är bara måndag och fredag nuförtiden? Med det här tempot är nog inte våren långt borta *ihihi*. Vissa har ju sportlov denna vecka. Jag är dock inte en av dom lyckliga, jag jobbar nämligen varrrrje dag måndag till lördag denna vecka. Såatteee.. Jag ser väldigt mycket fram emot söndag, om man säger så. 
 
Jag har svår sommarbstinens just nu. Det känns som om det inte varit sommar på sju år, minst. Jag saknar verkligen mina dagar på Skräddargrund, endast i sällskap av en bok. Eller alla ljuvliga dagar vi varit på båtfärd. Den här bilden(↓) är fotad från fiskarstranden den 27 januari. Det är nog någon tankspridd stackare som har glömt att avsluta båtsäsongen, eller kanske är det någon som smygstartat? Jag förstår dom verkligen, det skulle kunna varit jag. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv