Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Nu

Publicerad 2009-06-30 15:38:39 i Vardag,Jag nu..
 I Alexanders gula t-shirt. Skall nog klä på mig och börja cykla till jobbet.
(Jättepättebra mobilkamera.)

(Mobilbloggar) Husvagn

Publicerad 2009-06-29 22:08:22 i Vardag,

Tjolahoppsan! Har jobbat 12-20 idag. Nu sitter jag i en husvagn placerad halvvägs till Björkö. Jag, mami och lillasyster. Vi har varit till salteriet(ett café) i Björkö och ätit räksmörgås. Nu har vi nyss varit ut med roddbåt, trevligt ^^ Här i buskarna sitter vi och njuter av Björkös vackra vyer. Här har man tid för allt som man annars inte har tid med, läsa böcker, lösa korsord, döda mygg osv... Imorgon skall jag till stan från morgonen, sen jobbet 17-22. Hörs! : ]

Söndag

Publicerad 2009-06-28 23:31:58 i Vardag,

Vilken dag! Mamma ringde imorse och frågade om jag ville komma till campingen (där de har placerat husvagnen). Jenna och Anders skulle också dit, så jag och Elin hängde med. Vi solade och badade. Eller jaa.. "BADADE".. Jag satt i vattnet och plaskade en stund, det räknas! Så idag var alltså årets första dopp. YAY!

Satt länge och njöt i solen. Blev en sjukt skarp kant av min bikini på magen, tur att den "jämnar ut" sig lite nu såhär i efterhand. Well well.. Klockan 17 var det dags för jobb, och det var relativt mycket kunder idag, så jag är lika rosa och svettig like yesterday.

Jobbar alla dagar fram till fredag. Och sen på fredag smäller det!

Idag slog det mig att det ju snart är lönedags. Det är lycka på hög nivå.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv