Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Sista helgen i september

Publicerad 2012-09-30 22:26:00 i Vardag,

________________________________________________________
I fredags var jag på uv-party med min fina Janine, och det blev att dansa nykter för min del. Förutom att dansa så stod vi och asgarvade åt våra mustascher vi målat med uv-kritorna, haha. På lördag kom Aaron och Aamos hit, så vi tittade på Lejonkungen och sånt. Större delen av söndagen (idag) spenderades i min Onepiece med Harry Potter-boken i högsta hugg. Men ikväll var vi faktiskt på bio jag, Elin, Natalie och William(Elins boyfriend). Magic Mike såg vi. Woah! William var dock inte så förtjust i filmen som vi andra var, och stackaren var den enda manliga besökaren i biosalongen. Han sov ungefär halva filmen.
 
Anyways.. Utöver detta så har jag jobbat. Och nu tänkte jag drunka i HarryPotter-boken innan jag går och lägger mig. Oktober månad och skolan väntar imorgon, och kundarbete står på schemat!

Hälsostegen

Publicerad 2012-09-25 23:43:00 i Vardag,

Detta kom på posten idag. Jag anmälde mig till Folkhälsans motionskampanj som startar 1.10. Detta fungerar som så att man under en tid på 30 dagar (dvs hela oktober) blir utmanad att gå minst 300 000 steg, alltså 10 000 per dag. Man registrerar antalet steg på deras hemsida, dag för dag. Det här är ju lite utav en kul grej tycker jag. Dels för att jag fått(!) en riktigt ordentlig stegräknare, och dels för att motivationen hålls högre än vanligt. Jag är nämligen rätt bra på att hitta på ursäkter för att slippa gå ut i höstkylan, regn och rusk såhär års trots att jag tycker promenader/powerwalks är bland det bästa i motionssammanhang.
 
Jag kom igång riktigt bra med träningen i sommras. Allt löpte på som smort tills jag för ungefär en månad sedan fick världens förkylning som inte vill ge med sig, så där rök all konditionsträning. Jag är fortfarande sjuk och min kropp är riktigt utmattad, och tycks inte bli bättre heller. Jag ser denna kampanj som en mjukstart, för att få igång kroppen och förhoppningsvis bli frisk och kunna uppta konditionsträningen på allvar igen. För motivationen är fortfarande där!

Dear monday,

Publicerad 2012-09-24 22:55:00 i Vardag,

I want to break up. I am seeing Tuesday and dreaming about Friday.
Sorry. It’s not me, it’s you.
 
__________________________________________________________________
 
 
Pissdag rent ut sagt. Mitt humör har verkligen inte varit på topp, och det märktes nog när jag argt stod och rullade permanentspolar på ett dockhuvud i skolan idag (tur att vi inte hade så många kunder i salongen). Men jag blir så himla trött på denhär evighetslånga processen med besök till skolhälsovårdaren, läkartider, samtal och blodprover hit och dit.. Jag blir ju knäpp! Det är uppenbarligen något som är på tok, men ingen vet vad, eller varför. Kan ju passa på att be om ursäkt till alla som jag låtit mitt pissiga humör gå ut över idag. Förlåt!
 
Åh, jag tänker ofta på Spanien (så ofta så det snart är hälsoskadligt). När jag tänker på Spanien kniper det till i magen, riktigt ordentligt. Helvete vad jag saknar det stället, dom människorna, den miljön. Det, allt. Du.. Så när jag står där på jobbet om dagarna när jag har klämt fingrarna i kassan, eller dammsuger golvet på alla höstlöv som flugit in i samband med kunderna så har jag svårt att tänka mig att jag för tre månader sedan stod och blandade drinkar med världens bästa människor och livet bara var regnbågar, sockervadd och ballonger.. Känns orättvist nu.
 
Jag vill bort härifrån fort som satan. Jag och Nicolina har planer på att fly någonstans i vinter. Fly från snön, kylan, mörkret, slasket och hela vinterhelvetet. Längtar jag? Ja.
 

 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv