Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

WOUNDED RHYMES

Publicerad 2011-02-28 23:47:19 i Tv, Böcker, Film & Musik,

Lykke Li's nya album finns nu på spotify → HÄR! Jag älskar hennes musik.. Men än så länge tycker jag att detta album inte riktigt når upp till samma nivå som hennes debutalbum Youth Novels. Men det återstår att se.. Det brukar dröja ett tag innan jag kan yttra mig om vad jag tycker om en låt, måste liksom lyssna på den ett par gånger. Fast låten Get Some (som kom ut i slutet av förra året) är helt genialisk, det måste ni hålla med om. Visst, visst?

Hej!

Publicerad 2011-02-28 16:56:23 i Vardag,

Sportlov var det här! Egentligen var det tänkt (sedan en tid tillbaka) att jag skulle åka över till SWE över lovet och hälsa på två av mina bästa vänner, dea och fanny, som bor där. Men ni vet hur det är när pengarna inte räcker till.. Jag uppfyller verkligen kraven som FATTIG STUDERANDE. Big time!

Det är ingen glad dag idag. Men nu tänker jag fly från verkligheten en stund och titta på desperate housewives.. Jag återkommer!

Lägesuppdatering

Publicerad 2011-02-27 16:50:54 i Vardag,

Jag har befunnit mig hos Alexandern hela helgen (sen i torsdags för att vara exakt). I fredags blev det utgång, och igår var vi bara hemma och myspysade och tittade på film, The Mist och Skeleton Key. Den senare nämnda var jävligt hemsk, absolut värd att se på. Nu är jag hemma och det känns lite som att jag inte riktigt vet vad jag skall göra. Läsa lite böcker kanske..

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv