Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

TOVE

Publicerad 2009-11-30 23:40:26 i Inspiration,

Fin body, lite vågat sådär. Själv skulle jag aldrig visa mig endast iförd body

med kavaj ovanpå. Men till en kjol, definitivt!


Kavajen är så kärlek! Enkelt och snyggt till hennes svarta jeans


Påminner lite om Ashleys outfit.

Min personliga favorit. Lite cooolt sådär :D


Det syns klart och tydligt att det är Elin Kling som står för stylingen. Många av plaggen som Tove bär är dessutom Klings privata. SLUTSATSER: Kling kan sin sak!

Första advent

Publicerad 2009-11-29 19:58:08 i Vardag,

Julmys och sådant. Jag gillar! Mami har slängt upp julen i köket, jag tycker det är så mysigt. Sen så ni vet är det obligatoriskt med choklad-kalender som man öppnar en lucka på varje dag samt att titta på julkalendern som sänds på tv. Min papi tycks inte har förstått vad traditioner är. Pappa, jag kommer ha chokladkalender när jag är 78 år. Inte för att jag vill ha chokladen, utan för att jag vill ha julstämmning ^^

Detta tycker jag är så himmlans fint. (<-- Klick!)

Jag fick en lilla juls-present av min mami. Men när jag skulle fota den märkte jag att min kamera blivit suddig.. Och det är aningen skumt, eftersom den legat orörd i 3 dagar.. Hmfr.. Ni kan ju jämföra HÄR! Det är fan helt knäppt. Den högra bilden är tagen idag, och den till vänster för ca en månad sedan.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv