Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

lördagg

Publicerad 2008-03-29 18:56:31 i Vardag,

hej på er!
jag har nyss duschat.. lääänge! :D har fixat till mej lite, och snart kommer alex till mej, skall bli mysigt.

min alex sa nyss att man skulle stänga av datorn och tv:n mellan klockan 20 och 21(finsk tid).. det är tydligen nånting internationellt. fattar inte så mycket, men jag gör väl det då : ) hah!

PUSS!

ikväll / inatt

Publicerad 2008-03-29 00:02:26 i Vardag,

jag satt och tittade på finalen av Let's Dance .. satt typ och hoppade i soffan, mycket ville jag dansa : ) för övrigt så har lillasyster +hennes lilla kompisgäng varit här ikväll.. suttit och bytt några ord med dom innan dom for till Natalie och sova.. så nu är jag HELT ensam hemma..

satt just på baksidan på terassen och hörde på när vinden susade bland trädkvistarna.. lugnt, svalt och skönt.. och mest av allt önskar jag att alex kunde komma hem från tammerfors fort som attan.. jag HATAR att sova ensam.. ( komkom hetnos ? ^^  ) .. well.. drömma går ju..

kom fram till ett par viktiga saker ikväll, men nu har jag glömt dom ;o bara sådär på en gång.. damn..

vårsolen

Publicerad 2008-03-28 18:38:35 i Vardag,

fastän det snöat som tusan nu i ett par dygn så tittade vårsolen fram idag, och den värmde faktiskt en aning.. snön smalt en aning också.. nog kommer sommarn hit också ska ni se : )
image320


var till stan idag efter skolan, köpte hårskum(det förra försvann av någon oförklarlig anledning) samt ytterligare ett par solglasögon : ) man kan ju trots allt inte ha för många..

idag skrev jag min arbetsansökan.. skönt att ha det gjort : )

mamma och pappa tog husbilen och stack till Kalliojärvi.. nu är jag och Elin ensam hemma.. hoppas alex kommer hit imorgon ^^ men idag är han i Tammerfors.. så idag är jag hemma och lyssnar på Timo Räisänen - Fear no darkness promised child.. eftersom låten får mej att tänka på när jag nyss blivit tillsammans med Alex.. när allt var olidligt spännande och flummit :'D haha! skönt..trevlig fredakväll mina vänner : )
PUSS!

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv