Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

SKORNAAA!!!

Publicerad 2009-01-29 22:30:28 i Vardag,

Oh my god I love these shoes!Ägaren är ingen mindre än Mischa Barton.. Jag vill ha skorna, undrar var hon bor? ; )

Onödiga människor

Publicerad 2009-01-29 22:17:58 i Vardag,

Yapp, idag blev jag bjuden på teater ( tack för det! :) ). Vi var jag, Alex, alex' syster Linn och Alex' mamma som var och tittade! Som tidigare nämnt gillar jag teater väldigt mycket. För en vecka sedan tittade vi på Blommor av stål från skolan, och dagens pjäs hette Onödiga människor. Den var väldigt bra! Trots att det inte var en "glad" pjäs, var jag ändå glad när jag kom ut, eftersom jag gillar välgjorda teaterpjäser. Och när jag tänker efter så har jag nog inget minne av att jag skulle kommit besviken från Wasa Teater. Dom är duktiga!


Förbannat

Publicerad 2009-01-29 21:24:20 i Vardag,

Gah, jävlar! Jag har varit på bra humör enda sedan jag steg på bussen imorse.. tills nu när jag kom hem! Tänk att en enda människa kan förändra allt så plötsligt. Det är helt sanslöst, det borde fan vara olagligt..

Jag hoppas innerligt att jag inte var lika jävlig och kom med lika spydiga och korkade argument och kommentarer då jag var 13-14 år. Och om så är fallet, så skäms jag!

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv