Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

jobb x2

Publicerad 2008-06-30 21:48:26 i Vardag,


idag steg jag upp klockan 8. eftersom jag idag jobbade min första dag som lekledare, började 09:30 men eftersom vägen är lång och min vespa brummar i 55km/h så var jag tvungen att ge mej iväg innan klockan 9. jamen själva "jobbet" var ju helt roligt : ) jag fick ju leka med barn.. det var trevligt!

klockan 11:30 slutade jag, körde hem.. jag tog en kudde och lag mej på studsmattan och solade.. SOMNADE.. när jag vaknade var det bara att hoppa i duschen, fixa sej lite och dra iväg till Arken (där jag vanligtvis jobbar). tiden gick långsamt, men efter 6 timmar drog jag mej hem, och här sitter jag nu : )

ska bara titta tv och nått sånt nu..

imorgon är jag ledig fråg Arken. så det blir bara 2 timmar jobb imorgon. dessvärre skall jag städa mitt rum.. har varit lite slarvig med det på sista tiden .. : (

tidigare ikväll

Publicerad 2008-06-28 01:29:11 i Vardag,

idag när jag kom från jobbet, tittade jag på tv, somnade, vaknade fixade mej osv osv.. har kännt mej fin hela kvällen, så jävla skönt. bara det att kunna titta sej i spegeln flera gånger i rad och vara nöjd : D då blir man ju glad. det halvtaskiga är att jag bara suttit hemma idag. tittade på gamla Paradise Hotel från tv400. och sedan även den gamla hederliga Scream.. ( lika jävla rädd varje gång XD ) jamen som sagt, hemma var jag hela kvällen. 02:22, känner jag mej fortfarande "fin".. men jag skall ju tamesjutton och sova nu..

"alla andra" skulle förmodligen tycka att jag såg precis likadan ut som vilken annan gång som helst som jag fixat och lagat mej.. men inte jag, jag ser oftast något som jag stör mej på. och allt handlar väl i grund och botten bara om hur jag känner mej just D^Å. men varför kunde jag inte spara "idag-känner-jag-mej-extra-fin"-känslan till nån annan gång.. vem vet när det känns såhär igen? man blir ju så attans glad ^^

nu får ni inte tro att jag springer omkring och tycker jag är så förbannat ful hela tiden, men vissa dagar känns det som något extra : D jag ursäktar för mej, samt mina vrickade, korkade tankar :)

men jag skall faktiskt sova nu.. ENSAM.. jobbar imorgon, 11-17 tror jag.
alexander kom hit?

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv