Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Tisdag

Publicerad 2011-05-31 14:40:48 i Vardag,

Jag vaknade till solsken, men nu regnar det.
Jag drar till jobbet nu. Ha en jättefin tisdag!

Måndagsflumm

Publicerad 2011-05-30 21:39:30 i Vardag,

Angående helgen så har jag inte direkt något storslaget att dela med mig av. Det spöregnade mest hela fredagen och efter jobbet drog jag till Alex. Vi bestämde oss för att vara lite sociala så vi drog på förfest, drack lite (ganska mycket?) vitt vin, sen blev det ett besök till Dom i sällskap av Alexandern och Johan. På lördagen blev det pizza, och sen fick jag samtal om att Märta börjat föda, så det var bara att dra hemåt.

Har inlett min andra jobbvecka idag. Börjar gå helt bra nu! Känns faktiskt helt ok med måndag, fastän jag annars inte är så stort fan av måndagar. Det skall bli en fin vecka! På lördag är det avslutning för de flesta. Min lillasyster går ut grundskolan och en vän till mig blir student. Och sen på söndag kommer Dea och Fanny hem från Sverige, och är hemma resten av sommaren. Det ska bli så himla bra!

HAIR

Publicerad 2011-05-29 15:04:49 i Frisörrelaterat,

Bläää, jag övervägde ganska länge ifall jag skulle visa dessa bilder på mitt hår. Bilderna ger inte färgen någon rättvisa alls, det ser förjävla fult ut. Men på första bilden ser man dock bäst, det var så nära det egentliga resultatet som jag kom med mina skitkamera. På den andra bilden ser ni den bruna slingan, den har dock redan blivit ljusare.

När jag var hårmodell i april så färgades mitt hår med INOA 10,01 i hela håret (förutom ett par blekta slingor). Och i skolan för en vecka sedan så färgade jag enbart utväxten med Luocolor 10,01 (om jag kommer ihåg rätt), och den bruna slingan är en blandning av två olika luocolor.

Varning för ostylat hår!

 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv