Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

NIKE AIR MAX 90

Publicerad 2014-10-31 13:42:00 i Vardag,

 
Ni kanske minns dethär inlägget? Jag har med ljus och lykta sökt efter ett par vita Nike Air Max 90 i nästan ett halvår. Det har verkligen varit ett intensivt letande. Det verkar onekligen som att just denhär modellen och färgen är slut nästan överallt. MEN, jag hade höga förhoppningar på att hitta ett par när vi var i Frankfurt. Vi gick omkring i alla möjliga skobutiker och sportbutiker. Efter en hel dag i Frankfurt utan resultat, hade jag nästan gett upp hoppet. När vi gick tillbaka tågstationen innan vi lämnade Frankfurt så bara fanns dom där. I ett skyltfönster låg dom och ropade på mig (tyckte jag mig höra). Jag gick in och frågade efter min storlek, provade den högra, meddelade att jag tar dom, betalade och gick ut. Det hela tog ungefär 2 minuter och 57 sekunder. Jag tror aldrig jag har utfört ett skoköp så snabbt som jag gjorde då. Både Niklas och jag var båda överens om att hela händelsen var något surrealistisk. Vi hade ju redan gått förbi skoaffären tidigare på dagen, men då hade vi gått på andra sidan gatan. 
 
Nu är skorna äntligen i min ägo iallafall. Löjligt bekväma är dom, jag är så nöjd så nöjd. Det är ju kul hur man förändras förresten. Från att vara en tjej som föredrar skyhöga klackar i svart, till att bli totalkär i ett par sneakers i vitt. Det hade man ju kanske inte trott ;)

Energi och housewife-poäng

Publicerad 2014-10-30 19:47:00 i Vardag,

 
Jag njuter verkligen av denna höst, måste jag erkänna. Jag brukar annars vara fullkomligt tömd på energi såhär års, och vara allmänt nedstämd över att vintern är påväg. Men i år är det nånting som är annorlunda. Jag stiger gärna upp tidigt om morgonen, tänder några ljus och sneglar på nyhetsmorgon innan jag bestämmer mig för att kicka igång dagen. Sen att jag har bra och jämn energi hela dagen; det känns som en sådan otrolig lyx, när jag annars är van med raka motsatsen i dessa mörka tider. Jag är ganska säker på att det är min inställning som har med saken att göra. Det är oerhört fascinerade hur en liten förändring i tankesättet kan påverka hela ens vardag.
 
Sååå, idag har jag varit hiskeligt produktiv. För en tid sedan utnämnde jag torsdag till städdag. Det har blivit en liten tradition nu att jag städar lägenheten på torsdagar, och idag är alltså inget undantag. Jag har dammsugit, skrubbat och tvättat så det stått härliga till (housewifepoängen bara skramlar in). Till och med golvsilen i duschen fick sig en omgång, och det var sannerligen inte en dag för tidigt. Jag vill inte gå in på vad jag bevittnade när jag öppnade golvsilen, men jag kan ju bara meddela att det inte luktade hallontårta precis. Och inte såg det ut som en heller. Det känns himla trevligt att duscha nu när vattnet faktiskt rinner ner i golvsilen istället för att skapa en liten insjö i badrummet. 
 
Jag har också hunnit laga middag åt le boyfriend i äkta housewife-anda tills karln kom hem från jobbet. Jag fick 10 housewife-poäng av 10 möjliga av Niklas när han kom hem. Så jag bara antar att det är gott betyg. På tal om mat så har jag också spenderat en hel del tid på att googla idag. Jag är lite taggad på att ändra om i kosten lite. Jag har slirat omkring på sjukligt många hälso- och matbloggar idag på jakt efter inspiration. Möjligtvis knåpar jag ihop någon form av kostplan. Aja, den som lever får se. 

Frankfurt | Laubach | Grünberg 17.10-21.10

Publicerad 2014-10-29 11:40:00 i Resor & Äventyr,

Ja. Alltså. Jag kom ju faktiskt hem från Tyskland för en vecka sedan. Såattee.. Jag förstår om ni tror att jag åkt upp i Maintower och ramlat ner eller dylikt. Men så är alltså icke fallet. Tysklandsresan var himla skoj! Jag slänger upp ett par mobilbilder, som tyvärr INTE har sett skymten av ens liiite redigering, så ha lite överseende, tack. Jag tog faktiskt några bilder med min kompaktkamera också. Jag är väl kanske den enda personen i hela världen som fortfarande använder en sådan år 2014, men den tar faktiskt snäppet bättre bilder än min lilla samsung. Dock hade jag inte orken att koppla kameran till datorn och dra över bilderna (=lathet level 9127834).
Under vår Tysklandsresa har jag sett Frankfurt, Laubach samt Grünberg IRL. Mucho vackert, fascinerade och mysigt på alla sätt och vis. Hela resan var väldigt lyckad, förutom att jag led av svår tandvärk majoriteten av tiden. Men det har jag nästan förträngt nu :)
 
 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv