Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

skrik, rop och gap

Publicerad 2007-11-29 21:32:43 i Vardag,

yaya, har fått min säng, den var skön.. ^^ fast jag gillar inte benen. men jag skall sova gott inatt! SÅDESÅ! puuuunkt.
dagen har bjudit på en hel del ropande.. med min far, ibland tror jag att han inte fattar nånting. inte elin heller för den delen.

aja, helgen närmar sig.. såå spännande(?). de blir vel roligt tror jag, det är ju trots allt lilla jul och föregående helg var nu inget att prata om direkt. wöw! jag bara yee..

jag är rastlös.
jak fryseer till iis! ny får e noo va nå slyt på dehe! de e jy kallt!

"är vi slavar under modet?"

Publicerad 2007-11-29 10:20:28 i Vardag,

jag har just skrivit uppsats i modersmål, gick helt bra. vi fick välja mellan några rubriker och jag valde "Är vi slavar under modet?", fick ihop till en uppsats på 5 sidor och helt nöjd. väntar bara på resultatet nu. anywaaay.. idag får jag min efterlängtade nya sääng ^^ m-m-mm..

sitter i datasalen i skolan, min mage skriker så det nästan blir pinsamt, men vill någon vänlig själ förklara vad "nikkaluoktasoppa" är för något, det är nämligen det som bjuds i matsalen idag. HERREGUD!

snart helg igen, och tillochmed lilla-jul. MYSIGT!


--> BIGE!

hejdå!

glöggkväll..

Publicerad 2007-11-28 21:42:11 i Vardag,

var helt ok.. lekte lekar osv .. : )
idag började jag rita mej själv i paint, sådant jag gör när jag inte har något bättre för mej. eller när jag egentligen nog har något att göra men inte orkar, och vill dra ut på tiden .. det blev en JAG, och så som jag såg ut i skolan idag, hej hurra! 1-0 till mej! och här kommer det spännande resultatet:
image67
SÅ UTOMORDENTLIGT ROLIGT! ... inte..


imorgon skall jag skriva uppsats i modde, det är ju liiiiiite tråkigt.
jag vill kramas.. men nähäe.

pusspuss

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv