Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Sista dagen

Publicerad 2012-06-25 18:18:10 i Resor & Äventyr,

Sitter ensam pa wifi-cafet for tillfallet. Egentligen borde jag vara i lagenheten och packa, men det ar forsta gongen pa tre veckor som jag har lite tid for mig sjalv. Skont!
Igar hade vi slutprov, och nu kan jag antligen kalla mig sjalv for bartender. Fina grejer! :D Igar efter avslutningsmiddag och betygsutdelning blev det utgang. Dansade sonder mina fossingar och sont fint..
Detta ar min sista dag har i Marbella, flyget mot Stockholm lyfter kring kl 6 imorgonbitti. Det ar ingenting jag ser framemot, hade utan tvekan kunnat stanna har i Marbella. Kommer att sakna allt och alla har. Men forhoppningsvis blir det ett oterbesok nogongong..
Blogginlaggen blir so jaevla forvirrande nar jag inte har de tre sista bokstaverna i alfabetet, haha men ni for overleva :D
Nu ska jag dra mig tillbaka till lagenheten och staeda och packa. Ha de sa fint!

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv