Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Lördag - Söndag

Publicerad 2010-02-28 20:59:57 i Vardag,

LÖRDAG. Andreas och jag for hem till mig. Vi lagade mat, tittade på tv and so on.. Jag agerade chaufför till min storasyster Jenna. Jag skjutsade henne till krogen. Medans Jenna var på krogen for vi hem till Andreas och tittade film.. Hann somna innan syster ringde halv 4 och ville hem..

SÖNDAG. Vaknade nångång efter 1. Hade svårt att sova under natten pga av min täppta näsa.. Jag har nämligen gått och blivit förkyld.. IGEN! Aaron och Aamos har varit här idag och busat. I största allmänhet har söndagen varit mysig och sådär som söndagar brukar vara. Dagens ord är; Paakkikook.. Det var Aaron som sa det när han satt och tittade på traktorer på youtube.. Fattade nada, men tydligen betyder det dragkrok.

Andreas tycker om Hilma-kissen.

Haha, var tvungen att ladda upp denna. Hilma ser ut som ett litet gosedjur.

Andreas och Hilma-kissen.. Så gosigt ;)

Aaron tittar på Pingu på youtube.. "NYYYT NYYT", säger pingu.

Drömmar

Publicerad 2010-02-27 14:31:23 i Vardag,

Igår när jag pratade med Fanny över msn spikade vi att vi skulle på vårt livs första Rock the disco @ SKY på onsdag. Därav mina knasiga drömmar. Inatt drömde jag alltså att jag var tvungen att gå topless vid sky. Varför vet jag ej, men det var tydligen snyggt.. Drack äcklig champagne, bartendern visste inte ifrån vilken sida man skulle servera champagne och Fanny satt på en stol och grät (jordgubbslonkero).. Dea var besatt av en drink som hette Red Fiffys, men vågade inte beställa den för den var dyyyyr.. Det hela var hysteriskt.

P.S. Pinsam match igår, Finland! Japp, jag tittade faktiskt på ishockey. Första gången jag sett en hel ishockeymatch. Grattis till mig!

Allvarliga funderingar

Publicerad 2010-02-26 17:04:24 i Vardag,

När jag vaknade upp imorse började jag dagen med att nysa oavbrutet i åtminståne 15 minuter.. Min näsa rinner och mina ögon är röda och kliar.. Jag är 100% säker på att detta är an allergisk reaktion. Det är ett faktum att jag är allergisk mot mina matteböcker. Så synd..

När mars är slut är också studentskrivningarna slut. Jag är i desperat behov av ett jobb. Ringde på två jobb idag, på etta stället svarade de inte ens och på det andra stället så hade de redan fått in så många ansökningar att de inte tar emot fler. Jag höll på att få damp, ville skrika "Men JÄVLAR, ta mig istället! Jag är mycket bättre än alla andra". Men jag har en svag känsla av att det inte funkar så : ( Så istället sa jag med min allra vänligaste röst "Okej det var ju synd, men tack ändå" och så lag jag på luren. Arg sara! Jag har blivit helt sjukligt bra på att låtsas vara på bra humör när jag inte egentligen är det. Det är sådant man är tvungen att lära sig om man jobbar med kundbetjäning.

Ibland önskar jag att det skulle vara så, som min mamma säger att det INTE är (dvs. att jobben skulle komma flygandes på mig). Har jag inget annat val får jag väl börja baka kakor och sälja dem till överpris utanför minimani.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv