Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

En sommartisdag

Publicerad 2014-07-30 10:07:45 i Vardag,

Igår minigolfade vi. Det såg rätt lovande ut där ett tag för att jag skulle ta hem vinsten, eller möjligtvis placera mig tvåa.. Jag hade tillochmed TVÅ hole-in-one. Det ni! Men det slutade med att Niklas kom på första plats, Jyri på andra, Joko på tredje.. Och jag kom sist! Men jag är glad ändå. Utöver det så åt vi tacos på balkongen, cabbade vi runt lite i jyrrans (faders) bmw, åt glass på abc och såna saker.. 
 
Visste ni förresten att vareviga AC är slut i hela stan. Jag och Niklas hade hårt funderat på att investera i en såndär liten mojäng för ett par hundra euro. Men ser ni näe, när man står där och viftar med pengarna påstår dom att hela lagret är länsat. Och inte kommer det in fler heller förräns typ i samband med första snön eller nått.. Denna värme alltså.. För tillfället är det nästan outhärdigt. Det är 30 grader i lägenheten. Tips på provisoriska lösningar mottages med glädje.

// Jakobsdagar 2014 //

Publicerad 2014-07-29 10:48:00 i Resor & Äventyr,

Det har varit aningen tyst här nu. Vi packade och brummade iväg till Jakobstad redan i torsdags. Vi har bott på Niklas mamis villa. Har varit där hela helgen eftersom det var Jakobsdagarna. Gött vare! Lätt en av mina favorithelger denna sommar. Världens kanonväder, och man skulle ju egentligen inte få säga det här men; det var nästan FÖR varmt. Aja.. Jag tänkte släppa en bildbomb här. 
 
Daniel Adams-Ray live på After Eight.
 
Så VÄRT! 
 
Den killen kan rappa, kan jag bara meddela. Han imponerade verkligen.
Tack snälla Stina för biljetterna ♥ 
 
Vi kikade solnedgång vid udden. Så vackert. Likaså Niklas' bildörr ;)
 
Frukost vid vattnet på fredagmorgon. Vemma verve ♥
 
Något halvdan panoramabild.. Men såhär fint har dom det vid villan!
 
Man får ta vad som finns när man inte har ett parasoll.
 
Vi drog till en av de i särklass vackraste stränderna jag skådat i Finland; Lillsand i Fäboda! 
 
Niklas och Mia simmar. Jag kan ju stoltsera med att jag faktiskt också simmade. Dock finns det inga bildbevis.
 
Vi hälsade på hos Hedman i Fäboda.
 
Vi skulle ju, precis som alla andra, se KAJ i Skolparken på fredagkväll.. Gick sådär! SÅ. MYCKET. FOLK.
 
Åkabåt-Lördag. Loove it! 
 
Ser ni, här har vi mig. 
 
På kvällen båtade vi ut till Mässkär. Herre min jesus vilket ställe. Som Saltkråkan.. Fast finskt! Och Jimmy var ivrig, som vanligt. 
 
Niklas och jag på Mässkär 
 
När vi kom tillbaka och tog iland vid villan var det full fest på redan. 
 
Så här satt vi då och tyckte livet var allt bra härligt. 
 
Sunday funday. Vi var faktiskt på beachen på söndag också, men denhär bilden knäppte jag när jag satt nere vid vattnet vid villan och läste en bok på kvällen. Hur fint är det inte?
 
Spex.
 
Mia, Niklas och jag.
 
Tack alla inblandade för en otroligt fin helg! 

Tisdag // Pantotensyra

Publicerad 2014-07-22 13:53:00 i Hälsa och välmående,

Halådär. Tisdagen den 22 juli äro här. Vad jag har gjort? Jag har trippat omkring på stan och uträttat diverse ärenden. Nedan ser vi en bild på de viktigaste förnödenheterna jag burit hem idag. Rosenseriens ansiktsrengöring, för att den råkar va den bästa som existerrar och för att den jag har i badrumsskåpet håller på att ta slut. De två små tuberna är prover som kvinnan i kassan la ner i min påse. Det är en handkräm och en aloeverakräm. Gratis är gott. Tre stycken BE KIND-bars. Den översta, den blå, den är fruktansvärt god. Dom andra två kände jag att det var dags att ge en chans.
 
Sen det viktigaste; pantothenic acid. Eller B5-vitamin om man så önskar. Jag har tänkt pröva detta kosttillskott i hopp om att min hy ska bli bättre. Vitamin B5 sägs motverka acne. Nu har jag ju inte acne precis, men finnar. Det hade jag mycket problem med även i tonåren, men blev av med finnarna i samband med att jag började med hormonellt preventivmedel för många år sedan. Nu är det så att jag gett upp allt vad som har med hormonella preventivmedel att göra för sisådär över ett år sedan, och inte helt oväntat var min dåliga hy tillbaka. Nu har jag ju det inte värre än att jag får några röda prickar på kinderna. Men det är helt klart värt ett försök med B5-vitamin, bara utifall att det faktiskt skulle bli bättre. Någon som har testat? Åsikter?
 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv