Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

En sommartisdag

Publicerad 2014-07-30 10:07:45 i Vardag,

Igår minigolfade vi. Det såg rätt lovande ut där ett tag för att jag skulle ta hem vinsten, eller möjligtvis placera mig tvåa.. Jag hade tillochmed TVÅ hole-in-one. Det ni! Men det slutade med att Niklas kom på första plats, Jyri på andra, Joko på tredje.. Och jag kom sist! Men jag är glad ändå. Utöver det så åt vi tacos på balkongen, cabbade vi runt lite i jyrrans (faders) bmw, åt glass på abc och såna saker.. 
 
Visste ni förresten att vareviga AC är slut i hela stan. Jag och Niklas hade hårt funderat på att investera i en såndär liten mojäng för ett par hundra euro. Men ser ni näe, när man står där och viftar med pengarna påstår dom att hela lagret är länsat. Och inte kommer det in fler heller förräns typ i samband med första snön eller nått.. Denna värme alltså.. För tillfället är det nästan outhärdigt. Det är 30 grader i lägenheten. Tips på provisoriska lösningar mottages med glädje.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv