Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Produktiv onsdag

Publicerad 2012-05-30 16:11:33 i Vardag,

Jag är ledig idag. Så jag inledde denna onsdag med att ligga på studsmattan i solen ett par timmar. Tänkte att jag skulle göra något vettigt så jag har börjat packa Spanien-väskan nu.

.. Det går ju sisådär!

Finn en katt

Publicerad 2012-05-28 23:57:11 i Vardag,


Hur söt får en katt vara egentligen? Arne har bäddat in sig i mitt täcke. Och hon är så extremt gullig att jag inte har hjärta att ta täcket ifrån henne. Så det blir en natt utan täcke, i guess..

28.5 ARNE 1ÅR

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn

Publicerad 2012-05-27 23:21:25 i Vardag,

Vilken fin helg det har varit. Jag har hunnit få känna lukten av sommarregn, samt nyklippt gräs. Det blev nog sommar ändå trots allt. Igår blev det utgång i sällskap av klasskompis Linda. Först drog vi till Casa för ett kärt återseende med några av de medverkande i Continue-musikalen. Sen intog vi hovrättsparken, samt strampen. Under natten rockade vi på Rocktails! Roligt var ordet :D Och idag har nog varit en av de finare dagarna på länge. Jag har haft Alexander som sällskap hela dagen lång. Sommar i Vasa, fullkomligt underbart.

Vi gick längs med vattnet när vi traskade från Casa vidare till hovrättsparken.

Man måste bara älska Vasa om sommaren!

 

Besöker man toaletten på Rocktails har man Audrey Hepburn som sitter och

smygtittar på en. Just sayin'..

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv