Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

KRETA -11

Publicerad 2011-08-31 21:05:07 i Resor & Äventyr,

DAG 6

 


Vi inledde dagen med frukost på Alkionides!

My favourite; färskpressad apelsinjuice ♥Jag (gråter lite när jag ser på bilden, för nu är jag inte ens i närheten så brun som jag
är på bilden, fastän det inte är ens två veckor sedan jag kom hem..Skitfinland!! Jag vill
ha SOOOL)


Vi hyrde solstolar, och låg och stekte oss på beachen..


My burqa-lady


Dea och Fanny simmade..


Badkruka som jag är stannade jag i solstolen och smygfotade ^^


På kvällen fixade vi oss och gick ut.. Vi var såhär ↑ lyckliga, tydligen?


Innan maten fixade Fanny fransk manikyr


Jag på en restaurang, vars namn jag inte kommer ihåg..


Trött_tjej och Fanny


Jag är en sucker för vackra utsikter, och försökte föreviga utsikten från restaurangen..
Det gick ju sådäääär..


Dea kunde givetvis inte hålla tassarna borta från blom-stackaren. Den blev penetrerad
av en tandpetare..


Vi gick tillbaka till hotellet relativt tidigt iom att vi skulle stiga upp tidigt nästa morgon :)
Forsättning följer..

Tisdag

Publicerad 2011-08-30 13:34:44 i Vardag,Hejsanhejsanhejsanhejsan, här är radio Göteborg (haha, citat direkt ur härligaste filmen Kid Svensk, som ni borde se)! Jag rapporterar direkt här från min säng (iförd min favoritoutfit; mjukisbyxor och min eclipse t-shirt). Jag förundras lika mycket varje gång varför det alltid uppenbarar sig massa crap på min kameralins. Attans också!

Idag skall jag in till stan och träffa Joanna. Sen ikväll blir det födiskaffe, och möjligtvis ollistisdag (den första på väldigt länge), om jag mirakulöst nog fixar skjuts hem.. Alternativt sovplats! Den som lever får se..Grattis Nicke på din födelsedag :)

Less

Publicerad 2011-08-29 20:03:54 i Vardag,

Varning för depp-inlägg.. -__-

Som om inte allt var så jävla apjobbigt från förr.. Jag känner mig ensammast i världen nu! Har en enorm klump i min mage och jag har ingen aning om vart jag skall ta vägen. Sommaren har varit så fin, för man har haft alla nära och kära runt sig. Men nu har syster Lina åkt till Åbo, Julia har flyttat till Åbo, syster Elin har flyttat till Jakobstad, Fanny har åkt tillbaka till Sverige och Dea åker imorgon. Jag vill bara packa ner mig i Deas väska och åka med.

Jag är ju givetvis inte ensam kvar här i Vasa, har många fina här. Men jag känner att alltför många är borta.. Det känns inge vidare!

Dea har varit här ikväll, men hon for för en liten stund sedan.. Jag HATAR att säga hejdå. Visserligen vet jag att hon snart kommer komma hem igen, men det är inte lätt att hålla tillbaka gråten ändå..

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv