Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Jul och de senaste dagarna

Publicerad 2012-12-30 21:50:12 i Vardag,

 

 
__________________________________________________
Gosh. Så snabbt tiden har gått nu. Julen och allt vad som där tillhör är long gone. Men ack så mysigt det har varit. Har verkligen försökt att hinna njuta, jag tycker ju julen är så himla mysig. Har hunnit med en hel del faktiskt.
 
Bilderna är från instagram. Ordningen är inte tidsenlig, dom ligger helt huller och buller. Men ni ser ju iallafall vad jag pysslat med de senaste dagarna.
 
Imorgon är det nyårsafton. Mitt enda nyårslöfte är att 2013 ska bli mitt år. Där med basta!
 

Jordens undergång

Publicerad 2012-12-20 23:00:00 i Vardag,

Hade fullkomligt förträngt det här med att jorden skulle gå under imorgon. Så min sista måltid blev ett glas juice. Fab liksom!
 
Och så fick jag ju min sinnessjukt vackra nyårsklänning på posten idag också. Totalt onödigt eftersom jag inte kommer fira nyår i år, enligt mayaindianderna. Jag tror det är bäst att sova med klänningen på inatt. Det kallar jag att går under med stil!

HEJ!

Publicerad 2012-12-20 14:51:00 i Vardag,

 
God eftermiddag mitt herrskap! Jag sitter som bäst i badrocken och posar framför webcammen. Heeeh! Ska så småningom hoppa i arbetskläderna och gå till jobbet. Pumpar julmusik ur högtalarna idag. Hade extrem julfeelis när jag vaknade imorse. Steg till och med upp 08:15 enbart för att titta på julkalendern, det ni!
 

Hasta la vista.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv