Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

regn

Publicerad 2007-08-28 20:08:25 i Vardag,

det är ju som inte att det regnar lite heller, de häller ner en hel massa regn och har gjort det ända sedan igår. (tack gud). idag har vi frissor haft "höstdag", vilket då menas att vi alla skall hitta på något roligt, det blev 2½ timme tråkiga jävla lekar i regn och (max) 7+ grader utomhus på smulterö. mitt lag vann, vi fick shampoo, balsam och hårspray i små flaskor, annars var dagen helt värdelös, avslutade den på sämsta sättet, med kemi. grrrejt. det kan ju inte vara mycket som hänt på siståne. förutom helgen då, inget speciellt men helt ok ändå. fredag blev det ett besök till åminne på berusad.org :s 3-års fest. en hel del folk men ganska tråkigt, dansade med en (min) sötalexander. tog bussen hem till honom och sen sova. lördagkväll (villavslutning) bar det av till någon (som alex känner) i smedsby, en hel del folk, ganska mys och helt ok kväll. for sen till alex och sova och sen hem på sönda.

vad varmt och skönt det ser ut.
eey, vart for sommarn! : |
image41
.....söt tunika

HEJHOPP!

ursäkta mej ...

Publicerad 2007-08-21 19:14:50 i Vardag,

... men FAAAN vad arg jag blir. lalaalaaaala , nu får de vara nog. jag bryr mej inte.

well.. min dag hittills har vari både lite opp och lite ner, så att säga. steg opp kvart över 6, gjorde mina vanliga morgon-rutiner och gick ner till shell för att sen hoppa på 7-bussen. kom till skolan halv 8, egentligen började vi halv 1, men vi hade dator-information redan halv 9 så vi bar tvungna att fara till skolan tiiiidigt.. grrr. ja iallafall, satt då alltså i en timme och väntade på att datorinformationstillfälleeet skulle sätta igång, satt och pratade med en jenny som också varit tvungen att ta tidigare bussen för att komma i tid. äntligen började vi, satt där i ca 45 min, fick ett användarnamn, lösen och en e-mail. lalaala, intressant. eftersom vi i brist på annat att göra (på typ 3½ timme) gick vi fem stycken av oss och sitta i ett rum på internatet och lyssna på musik, prata osv .. drog oss till maten och sedan eftåt började "äntligen" vår timme, 3 timmar kemi skulle vi ha, men första timmen gick åt att ha läs- och skrivkunskapstest .. eeh. well .. började kemi efteråt och satt och fattade ingenting, orkade överhuvudtaget inte ens lyssna, satt i mina egna tankar. inge vidare bättre tankar än kemin, men jag hade ju stigit opp redan ca 6 imorse så inte är jag förvånad inte.
känner mej alldeles tom, vet ej varför. OCH FAN VAD ALLA ORKAR TJATA, ge upp! jag orkar inte...
ja okej, sett från andra sidan är det mej det är fel på.. det är JAG som tar åt mej vad alla säger.. jobbigt.

alltså jaa-a, skulle egentligen och dansa idag, skulle varit skönt men fanny hade huvudvärk, attans. blir nästa vecka då, skulle gärna dansat idag, skönt när man är arg, som jag är (för tillfället).


jag har härmed blivit utsedd till världens slöaste bloggare. *bugar* : )

HAHA!

Publicerad 2007-08-20 15:51:01 i Vardag,

told ya! haha.. näe, nu får jag sluta..
(råkade just klicka bort hela inlägget, nu skriver jag om.. GRRRRRRRR )

iallfall, var ledig idag eftersom vux-sk07 började skolan idag. fick då alltså sovmorgon och vaknade ca halv 12.. skulle fixa mej lite men märkte att min plattång var hos alex (jävla plattångs-snattare :'| ).. eller dåmer i deas väska. nämen i panik letade jag igenom hela min garderob efter min en gamal reserv-plattång (den låg på golvet). fixade mej och jag och mamma for in till stan, jag snurra runt själv ett tag och köpte det ena och det andra. ungeför 10 över 2 började jag gå(halv-springa) mot skolan för att jag skulle på information om kombistudier klockan halv 3.
satt där och hade varmt som bara den i en hel halvtimme, blev inget klokare, men fick däremot ett papper (som jag redan har, TACK!)
satt sedan och pratade med madde och jennie i min klass medan mamma satt och drack kaffe någonstans in i stan.
efter en dryg halvtimme kom min kära moder och vi åkte hemmåt.
nu sitter jag och funderar över mina kombi-studier. verkar lite jobbigt för min del, men jag har bestämt att om jag skall gå i SYI så läser jag kombi, annars blir det ett byte till gymnasiet (som jag ändå har funderat på x antal gånger).. tallallaaa..
igår brummade jag med min (för tillfället) fungerande vespa, hela 20 km igår kväll, eftersom jag skall ha ihop ungefär 50 km innan jag får brumma helt själv efter vägarna. med mina sammanlagt 41,2 km igår 21:45, fick jag ändå tillåtelse att provköra runt replot ett varv, ÅHEJ vad det gick undan (näe, jag skojade, men det gick hyffast iaf)
bruuumm brumm..

JAG VILL HA SJALEN AV ASHLEY.....
image38

... och den söta tunikan från indiska..
image39


fuck u, pusspuss

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv