Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Rakt hår med Ghd V Gold Classic

Publicerad 2013-11-27 18:21:00 i Vardag,

Oftast när man ser mig offentligt har jag den här frisyren. Varför det? Mitt hår är såhär av sig själv. Jag har självlockigt hår och börjar därmed se ut såhär i huvudet när jag fönar det. Mycket nöjd är jag! Mitt hår är mitt starkaste kännetecken skulle jag vilja påstå.
 
Jag fällde min plattång i golvet i sommras, och värmeplattorna sprack i tusen bitar. Frisören inom mig grät. Jag är ganska beroende av en plattång eftersom jag nästan alltid plattar topparna om de pekar åt massa konstiga håll, och ibland vill jag också variera mig lite och platta håret. Så ni kan ju tänka er hur frisören inom mig jublade när min älskade pojkvän gav mig en ghd v gold classic plattång i födelsedagspresent. Så med följande tre ting kan man göra underverk i mitt hår.
 
Kérastase Elixir Ultime  +  L'Oreal Texture Expert Smooth Ultime  +  Ghd V Gold Classic Styler
 
=
 
Bör tilläggas att jag nog tidigare plattat mitt hår, men då har det oftast gått åt mer än 35 minuter. Och man har ju inte all tid i världen heller. Men min nya plattång tog det 15 minuter att platta hela mitt tjocka hår, passé för passé, så som jag har blivit lärd i skolan, med kam i vänster hand och plattången i höger :) P.S. Spana in glansen!

Magnetiserat!

Publicerad 2013-11-27 17:59:00 i Vardag,

 Jag tänkte testa en rolig grej. Jag har sedan länge tillbaka haft på mig ett magnetarmband (nästan) dagligen, mest för att jag tycker det är fruktansvärt fint, men också för att det ska vara hälsofrämjande av något slag. Och idag fyndade jag en magnetpinne i en av våra kökshyllor. Jag vet att vi haft den ett tag, men har aldrig riktigt brytt mig om att använda den överhuvudtaget. Jag har googlat lite, och nu bestämt mig för att pröva detta ett tag framöver. Pinnen ser ut som på bilden nedan.
Den skall användas i alla vätskor och drycker (upp till 110 °C). Man gör helt enkelt så att man rör om i ett par sekunder, och sedan tar bort pinnen eller också kan man lämna den där. Vätskan magnetiseras! Hokus pokus? Inte vet jag. Men det sägs att man åtminståne kan märka tydlig skillnad om man tappar upp två glas vatten och enbart magnetiserar det enda. Smaken skall bli betydligt "lenare". Jag har inte prövat själv, men det ska jag absolut göra.
 
Hur som helst.. Användning av denna lilla sak så ska vara bra mot bl.a. halsbränna, mag- och tarmproblem och slö ämnesomsättning. Och om man magnetiserar vattnet i badkaret t.ex. kan det hjälpa mot diverse hudproblem, t.ex. psoriasis. Hur coolt vore inte det? Google är er vän, as usual! Men här hittar ni lite mer ingående info som jag själv utgått ifrån.
 
Idag har jag magnetiserat kolsyrat vatten, mjölk och cola. Bara för att se lite! Kan tillägga att jag har fruktansvärd huvudvärk nu. Vet inte om det beror på magnetpinnen men jag minns att jag upplevde precis samma sak de första dagarna jag använde mitt magnetarmband. Hmm..
 
 
 

Födispresenter

Publicerad 2013-11-25 17:10:01 i Vardag,

 
Wiii! Här e alla mina fina presenter jag fick i lördags. Känner mig som en liten bortskämd brat, men jag äro evigt tacksam. Jag fick en otroligt fin tavla som kommer passa utmärkt i mitt framtida hem. Den går precis i stilen jag gillar när det kommer till inredning. Sen fick jag också första säsongen av Desperate Housewives, min favoritserie. Tanken är att jag ska samla ihop alla säsonger på dvd, har nu första och fjärde. Två biljetter till Veronica Maggio på The Circus i Helsingfors i februari fick jag också. Hur fint är inte det? Jag är så förväntansfull att jag nästan går av på mitten. Och eftersom jag på senare dagar har funnit Isabella Blondinbella Löwengrip som en av mina förebilder så är det ganska naturligt att jag vill ta del av hennes böcker. Jag har läst de två första och är numera också ägare till den tredje boken Economista. Ser så fram emot att läsa den! Sist men inte minst så fick jag en plattång av märket ghd. Har velat ha en sedan jag fick nys om märket när jag inledde mina frisörstudier. Det här är alltså inte vilken plattång som helst. Den är nämligen bland de bästa på marknaden, en Ghd V gold classic styler. Tången har en mycket avancerad värmeteknologi och är lätt att både platta och locka med. 
 
Så. Sjukt. Nöjd.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv