Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

imorgon, imorgon :D

Publicerad 2008-05-30 22:05:54 i Vardag,

idag har jag varit i stan med min mamma och lillasyster. främst för att fixa det sista tills imorgon, med tanke på att min storasyster, pojkvän och kusin blir studenter : ) vi hann även en sväng till loppis, där jag fann en myströja, "adidas-jacka" och en väska. trevligt : )

har nyss tittar på finalen av Talang2008. och jag är så glad åt vinnaren, Zara. hon är liten, men dock så duktig. : ) jag var 90% säker på att hon skulle vinna, och visst blev det så.

nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på Ondskan. har sett den ett antal gånger, men den är verkligen bra!!kan inte fatta att det är avslutning i skolan redan imorgon, allt har gått nå snabbt, snart blir jag andra klassist.. snart har jag förhoppningsvis även presterat till mej den vita mössan. lite rädd för stundentskrivningar, prov osv..

på tal om prov så skrev jag idag mitt första prov med vitsordet FYRA, alltså underkänt. på 10 år i skolan har jag aldrig varit underkänd, men idag hände det.. dock med 0.5 poängs för lite, DET STÖR MEJ LITEEE!! i höst får jag tenta om kursprovet. om jag inte klarar det då är jag tvungen att gå om kursen, det tror jag inte händer. godkänt andra gången skall jag nog lyckas med : )
rosa?

Publicerad 2008-05-29 18:03:55 i Vardag,

alex blev räddaren i nöden denna händelsefattiga dag. :D han hade photoshoppat några bilder av mej, och jag höll på att kvävas av skratt! jag skall föreställa en brunett, samt och rosahårig cooling.. :'D

jag har kommit fram till att jag är en stolt brunögd blondin : )
.. och det lär jag förbli.

förresten så har jag prov i geografi imorgon, kanske det blir mitt första underkända prov på dessa 10 år i skolan. vem vet.. svårt är det i alla fall. när jag som bäst satt på verandan med nosen i geografiboken i två timmar hade jag en vacker brun rand över magen efteråt. trevligt värre..

och förresten så imorgon är det min sista dag som förstaklassist i gymnasiet.. så fort tiden går.. : (

hemma idag

Publicerad 2008-05-29 12:34:40 i Vardag,

..igen!! börjar bli lite bättre, men hostan håller i sej fortfarande.. febern har jag dock inte kollat. imorse vaknade jag klockan 12, ganska skönt.. mindre skönt var det när jag upptäckte att jag har hostat så mycket att jag har träningsvärk i magen.. brutalt!  och idag skall jag ägna mer än halva min dag åt provläsande.. hur trevligt låter inte det?

förresten så blir det vackert väder på lördag(skolavslutning) också. vad lycklig jag blir ^^ de hade lovat upp mot 25 grader.. inte illa!

det är fint väder nu också, 14 grader. dock blåder det lite, därav lite kyligt.

jag tror jag skall återgå till mitt provläsande nu..

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv