Sara Möller

Kontakt: [email protected]

Onsdag

Publicerad 2013-01-23 19:47:17 i Vardag,

Jag vaknade just. Fullkomligt utmattad.. Tung dag? Nja, jag vet inte. Vi har flängt runt på studiebesök idag från skolan. Caramia, Modern Zone Spa samt Meracus är ställena vi besökte. Det sistnämnda var verkligen ett intressant och spännande besök. Där erbjuds frisörtjänster, intuitiv energibehandling samt auratransformation. Jag blev grymt fascinerad.
 
Jag hade verkligen inga krafter när jag kom hem idag. Jag tror jag har en förkylning pågång. Det liksom känns i hela kroppen. Benen bara släpar efter mig då jag går. Jag har sovit i flera timmar, vaknade nyligen..
 
Planen var att dra fram pilatesmattan och köra i 45 minuter, men det blir nog inget av det idag. Det var ansträngande nog att gå ner för trapporna och laga mig en smörgås. Så det blir nog att bara ligga i sängen resten av kvällen och titta på Desperate Housewives. Jag har ju börjat kolla igenom alla avsnitt igen, SÅ BRA! Det är den bästa medicinen, utan tvekan. Hoppas på nya krafter imorgon, för jag har jobb 13-18:30 och kettlebellträningen efter det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv