Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

" When one has tasted watermelon he knows what the angels eat. "

Publicerad 2015-02-24 11:41:38 i Vardag,

Mark Twain har koll på läget, kan vi ju konstatera. Jag åt änglakost(↑) till "frukost" idag. Av någon anledning är det min frukost som blir offer för kameran, och jag lovar att jag har en bra förklaring. Det är för att det är ungefär enda tiden på dygnet som det är så pass ljust ute att det går att fota inomhus, och då måste man ju fota det som finns framför en. I mitt fall då frukosten. Kanske borde börja slänga in en och annan #självis. (← Haha, jag får lätta allergisymptom av låten..)
 
Idag ska jag till my hoods. Jag har jobbat i stan nu i över två veckor, men idag blir det jobb i hemtrakterna. Det är ju gött med variation. Jag börjar jobbet först kl 17, men före det tänkte jag göra livet lite go'are för lillasyster med avkomma (läs: Elin och Selma).
 

Kommentarer

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-02-24 17:47:51

Gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv