Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Framtidsplaner

Publicerad 2013-02-20 22:34:00 i Vardag,

Jag fick någon slags klarhet i min framtid idag. Jag liksom fick en uppenbarelse från ovan. Jag satt där i klassrummet i skolan och det bara hände. På onsdagarna har vi nu en kurs inom stilkonsultation tillsammans med ungdomstreorna. Vi ska alla tillsammans planera ett event som ska äga rum i vår, och detta bedöms som ett yrkesprov. När vi fick reda på att vi skulle göra detta kände jag liksom inom mig att "YEES, det här kan jag." Jag gillar att ha kontroll, ha ett finger med i spelet, planera, organisera, problemlösning, ansvar osv.. Så jag njuter verkligen av varje onsdag, det är så löjligt roligt. Aja, så där satt jag i klassrummet och gjorde anteckningar kring eventet och så slog det mig; jag ska utbilda mig till eventkoordinator. Jag har funderat på detta ett tag, har ju stora drömmar om att bli bröllopskoordinatior ser ni ;) Och man måste ju börja nånstans, eller hur?
 
Så vad har jag gjort ikväll? Jo, jag har googlat. Har hittills hittat 8 utbildningar runtom i Sverige inom event management. Den ena bättre än den andra. Finlands utbud är verkligen inte stort, och jag är inte förvånad. Men eftersom Sverige lockar starkt är jag inte besviken. Jag har ju visserligen på klart redan att jag kommer gå en utbildning till nagelteknolog, för att bredda mina kunskaper inom skönhetsbranschen. Men det här med event management är något jag verkligen känner att jag måste göra. Det skulle passa mig utmärkt. Gud så roligt!

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv