Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Niklas and Sara goes..

Publicerad 2014-08-27 20:42:00 i Resor & Äventyr,

 
Han är en allt bra kreativ pojke den där Niklas. Han var hos sin pappa och bokade flygbiljetter åt oss häromdagen och när det var avklarat får jag detta på whatsapp ↑ Mucho roligt ju! 
 
Ifall ni är nyfikna kan jag meddela att vi ska till Tyskland. Vi flyger till Frankfurt, men huvuddestinationen är Laubach. Jag är astaggad! Länge sen jag varit i Tysklandet nu. I like that place! Jag har varit i Tyskland två gånger tidigare faktiskt. En gång till Hamburg med min far. Och på klassresan i gymnasiet så bussade vi till bl.a. Berlin och Lübeck. Hur festligt som helst! 
 
Vi pyser i oktober. Jag längtar.
 
(EDIT: Alltså.. Rubriken.. Ju mer jag gnuggade geniknölarna lät allting bara ännu mer fel.. Höll på att bli tokig. Nu är det vad det är! Jag förstod att go och goes används olika i just dethär sammanhanget beroende på om det är brittisk eller amerikansk engelska. Nu vet vi det! Hade ni någon aning? Näe, inte jag heller. Och jag som annars är en sucker för grammatik. Hm..)

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv