Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Ledig dag

Publicerad 2009-07-31 22:56:14 i Vardag,

Har ju varit ledig från jobbet idag : ) Vaknade kring 12 idag, och fy sjutton vad det varit skönt att få sova lite. For till stan nästan med en gång. Strosade runt i några butiker och kom hem med ett och annat. Kan kanske visa senare.. Gick sedan till Cantare i Vörostan. Där var förberedelserna i full gång inför bröllopet imorgon. Jag vek sevrvetter och kände mig synnerligen viktig ; ) Haha!

Kom hem kring 20 ikväll. Bytte kläder och sen blev det "kaffe" med flickorna, och Acke : ) Vi var @abc. Det kändes som att vi inte riktigt passade in där. Haha! Så vi köpte chips, och körde sedan hem. Fanny stod för åkturen förresten.. Så sjukt men samtidigt roligt att mina två små bebisar (dea och fanny) har körkort. Fniss!

Aja, jag tror jag skall se lite satc nu. Skall stiga opp rätt tidigt imorgon. Det blir bröllop och bröllopsfest för hela slanten. Ljuvligt ^^

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv