Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Sista helgen i september

Publicerad 2012-09-30 22:26:00 i Vardag,

________________________________________________________
I fredags var jag på uv-party med min fina Janine, och det blev att dansa nykter för min del. Förutom att dansa så stod vi och asgarvade åt våra mustascher vi målat med uv-kritorna, haha. På lördag kom Aaron och Aamos hit, så vi tittade på Lejonkungen och sånt. Större delen av söndagen (idag) spenderades i min Onepiece med Harry Potter-boken i högsta hugg. Men ikväll var vi faktiskt på bio jag, Elin, Natalie och William(Elins boyfriend). Magic Mike såg vi. Woah! William var dock inte så förtjust i filmen som vi andra var, och stackaren var den enda manliga besökaren i biosalongen. Han sov ungefär halva filmen.
 
Anyways.. Utöver detta så har jag jobbat. Och nu tänkte jag drunka i HarryPotter-boken innan jag går och lägger mig. Oktober månad och skolan väntar imorgon, och kundarbete står på schemat!

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv