Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Step it up a notch

Publicerad 2015-03-31 14:59:00 i Vardag,

Responsen jag fick på det här → inlägget var ju helgalet (in a good way). Jag tackar allra ödmjukast för alla kommentarer, gillningar, delningar osv.. Det känns skönt att kuna "bidra" med något, och om jag ens kunde ge EN person en tankeställare och vilja till förändring så är det en sannerligen stor vinst för mig. 
 
På tal om något helt annat.. Jag gick vilse i kameradjungeln (→inlägg) redan i början av februari. Men jag researchade frenetiskt och hade nästan bestämt mig för Canons instegsmodell eos 1200D. Jag var liksom NÄSTAN säker. Som tur har jag en pojkvän som känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Han pekade på att en kompakt systemkamera nog skulle passa mig bättre. Jag skulle tydligen inte orka ta med kameran på mina små äventyr om den är alltför stor och klumpig. Han är en klok man, min Niklas. Det är ju så sjutusans sant. Jag vill ju ha en liten nätt bloggkamera, som ändå ger möjlighet till fantastiska bilder. Gärna en wifi-funktion också.
 
.. Och så var det bara att börja om researchen från början! Jag fastnade snabbt för Samsung nx3000 och var liksom SÅHÄÄÄR nära att köpa den, men så var den givetvis slut (för om modellen finns i vitt så ska det ju givetvis vara vitt till mig). Tur det! För nu har jag hittat en som lär vara snäppet bättre. Samsung nx300 (18mm-55mm).
Enligt alla recensioner jag läst och kollat igenom (ungefär 931083752 st) skulle denna kamera ge bloggen ett väldans lyft. Det vore väl härligt, eller hur? Är det någon som äger en sånhär kamera? Eller känner ni någon som känner någon som har denna kameran? Feel free att dela med er av era erfarenheter.
 
Jag har inte beställt den ännu. Men kanske ikväll, om jag vågar. IIH! 
 

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv