Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Hmm?

Publicerad 2010-04-30 17:08:20 i Vardag,

Min familj är något knepig. Jag tror att dom är jätte avundsjuka för att jag skall åka till Kreta och leva loppan i värmen. Anledningen till att jag tror det? Jo, gång på gång har Elin frågat mig "sara, va ska du gör i helgen?" och varje gång har jag svarat "elin, jag skall till Kreta". Okej om det händer typ 2-3 gånger men nu har hon frågat det ungefär 317 gånger. Och igår då, mamma frågade mig "jaha, vad har ni tänkt gör i helgen då?" (Ni= jag och Andreas). Jag tittade menande på mamma. Hon förstod ingenting. Grejen är den att hon och pappa + deas föräldrar skall skjutsa oss ner till Helsingfors ikväll/inatt. Jag sa "mamma, jag skall till Kreta". Hon brast ut i skratt, "hehehe ojdå, nemen oj.. Jag hade glömt bort att det är pga av er som vi skall köra ner till Hesa".

Vad sjutton är det med dom? Jag är hundra på att dom kommer duka fram min tallrik på middagsbordet varenda eviga dag under veckan som jag är borta. Och min mor kommer säkert ringa varje dag från jobbet för att fråga mig om jag kan gå ner och titta om hon glömt i strykhjärnet innan hon for till jobbet.

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv