SARA91.blogg.se

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Minisemester och chiapudding

Publicerad 2014-11-05 18:48:48 i Allmänt,

Idag är jag ledig från jobbet. Och imorgon, och i övermorgon, och i överövermorgon, och i överöverövermorgon. Ja, jag ska faktiskt inte jobba förrän på måndag. Minisemester november till ära alltså! Och vad innebär det för mig då? Vaka hela nätterna och sova hela dagarna. Njääh. Det betyder att jag har plenty of time att sätta på studierna. Så himla skoooj!!! Jag är faktiskt lite bitter över att jag inte har haft så mycket tid som jag själv tycker att jag velat avlägga som studietid. Men nu, banne mig! Det finns så gääälet mycket intressant material på USB-minnet vi fick första skoldagen. Så det ska jag fortsätta beta av imorgon. Sen har jag för avsikt att åka till bibban också och se om jag får tag i några av de böcker vi ska läsa innan läsårets slut. 
 
Chiapudding förresten! Är det någon som testat? Själv har jag ganska nyligen upptäckt chiafrön. Främst använder jag det som topping till mina smoothies. Men det är så att jag läser fler hälso-/träningsbloggar än vad jag har fingrar och tår, så det känns lite som att man har drunknat i just chiapudding på siståne. Det är var och varannan dag som det dyker upp bilder på en perfekt chiapudding (likt bilderna nedan) och som dessutom påstås smaka som om en liten del av himlen oförklarligt hamnat i frukostskålen. Nyfiken som jag är så tänkte jag givetvis testa. Jag hade dock planerat att safe-a lite och blanda den med Alpro's soyamjölk med smak av vanilj, för att jag älskar just den i mina smoothies. Menmen, idag när jag gick vilse bland butikshyllorna på citymarket hittade jag till min stora glädje Gogreen's kokosdryck. Så jag svängde ihop puddingen med den istället. Puddingen står i kylskåpet nu. Vet inte om jag ska äta den ikväll eller om jag väntar tills imorgonbitti. Jag är lite rädd att den ska smaka kylskåp. 
 
Om ni själva vill prova på chiapuddingen så ska ni blanda 1½-2 msk chiafrön med 1 dl mjölk av valfri sort, ställ in i kylskåpet i några timmar, gärna över natten. Sen är det bara att toppa med valfria bär och frukter! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Sara heter jag. Jag bor i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. I min blogg får ni ta del av min jakt på meningen med livet och diverse blogginlägg om både allt och ingenting. Kommentera gärna, eller maila mig på; sara.moller91@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv