Sara Möller

Kontakt: sara.moller91@gmail.com

Dagens frulle och gårdagens akutenbesök

Publicerad 2015-02-12 10:25:00 i Hälsa och välmående, Vardag,

Godmorgon ärade församling! Det är iofs tidig förmiddag men jag tog en lång sovmorgon efter nattens bravader. Sitter i soffan nu och slötittar på Biggest loser tillsmmans med min frulle. Detta är det (näst)bästa jag vet när det kommer till frukost. Ett äpple, kokosflingor, kanel och en klick jordnötssmör. Svårare än så behöver det inte vara. Jag har himla svårt att äta frukost överlag. Jag har ingen aptit alls när jag nyss vaknat, men detta går ner. 
 
Gårkvällen/natten blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag och Niklas låg i soffan och kollade på Suits, helt utmattade efter vår mission "Byxor till Niklas" vi genomfört med bravur tidigare på kvällen (SALDO: två par jeans plus ett par cargobyxor online eftersom det inte fanns storlek av dem i butiken). Kvällen slutade med att Niklas var tvungen att köra mig till akuten pga en allergisk reaktion. Det kliade överallt. Jag var pionröd överallt. På ryggen, under brösten, på händerna, på benen. Höll på att bli tokig. Det kryper under skinnet bara jag tänker på det såhär i efterhand. Reaktionen var relativt lindrig tyckte läkaren, så jag fick lite meducin och satt där i ca en timme under observation. 
 
Idag är rodnaden och klådan borta, vilket jag är otorligt tacksam för. Mår lite illa idag (antagligen av medicinen?) och jag vet fortfarande inte vad jag reagerade på. Aldrig varit med om något liknande tidigare. Har ingen konstaterad födoämnesallergi. Lite lätt kontaktallergi mot Methylchloroisothiazolinone (nej, jag råkade inte somna på tangentbordet..), men det lär det inte vara.
 
Hm.. Några idéer?
 

Kommentarer

Postat av: Oslofru

Publicerad 2015-02-12 10:42:42

Oj vad läskigt! Men tur att det är bättre nu. Kram på dig <3

Svar: Verkligen läskigt!! :( Tusen tack du <3
sara91.blogg.se

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-02-12 14:28:20

Gott

Svar: Visst :)
sara91.blogg.se

Postat av: sara

Publicerad 2015-02-13 18:28:42

Du tar inte nån antibiotika för tillfället? Jag fick en liknande reaktion av V-Pen en gång...isåfall ska man byta sort.

Svar: Nee-e, ingenting. Ahaa, jo jag har förstått att det e vanligt just när man har nya mediciner på G. Men inget sånt har jag! Har inte heller ätit något utöver det vanligs. Jättekonstigt! :/
sara91.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv