Sara Möller

Kontakt: [email protected]

I väntan på julradio..

Publicerad 2011-11-30 21:49:42 i Vardag,

Lag igång julbelysningen i fönstret..

 

.. hoppade in i min onepiece, värmde en kopp o'boy och kikar nu senaste gossip girl!

 

Jag är så himla pepp över att julradion skall dra igång, så jag gjorde ett desperat försök att hitta glögg. Det gjorde jag också, enda nackdelen var att bäst före-datumet var för sisådär två månader sedan, och jag vågade inte chansa! Så jag grävde efter pepparkakor istället, och hittade några i en plåtask i brödskåpet. Dom smakade as! Sen kom jag på att vi hade fjolårets lussebullar i frysen, så jag tog upp två stycken och tinade dem i micron. "Ve och fasa", tänkte jag när jag såg att dom var knallgula (Elin, va fan haru gjort?). Så dem åkte i soporna! Inte ens en liten klump pepparkaksdeg hittade jag i frysen.. Så varm o'boy fick helt enkelt duga idag! Kom julradio, kom!

Kommentarer

Postat av: elin

Publicerad 2011-11-30 22:55:59

Lussebullar ska va gula ditt mongo :) he e ju saffran. Sen att he smakar rövhål e ju en annan sak. Funderar på att bak me karamellfärg i år iställe.

Postat av: RASA svarar

Publicerad 2011-11-30 23:00:19

Alltså ja vet att di ska va gula.. Men int SÅDE gula!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara heter jag. Jag är 23 år och bosatt i Vasa, Finland. Jag studerar mental träning. Hälsa och välmående är ett stort intresse för mig, och jag vill gärna inspirera andra. I min blogg får ni ta del av inlägg om lite allt möjligt. Här skriver jag vad jag vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv